Droomvakantie

Leren Hoe om te Reizen Door middel van Uw Dromen

Een droom is uw beste medicijn, maar kan je het nog? Mensen die grote dromen ervaren minder pijn, depressie en angst. Het is niet ongewoon voor mensen om hun dromen te dragen in een zakje dat ze voeren op de auto dashboardkastje. Niet veel mensen hebben een stuk papier of een droom dagboek om hen te herinneren van de droom.

Het is heel belangrijk om te onthouden dat een droom zal altijd bij je zijn. Je kunt het opzij zetten, maar als je het niet ergens hoeft te houden om u van te herinneren, dan is het weg. Wat zijn de manieren om dat te doen?

Een droom tijdschrift is erg populair deze dagen. Het kan worden opgezet met een kleine pen en een vel papier, met spaties in een nieuwe droom te zetten als het zich voordoet aan u. Op deze manier kunt u nog steeds toegang tot uw dromen, terwijl u op reis bent of rijden. Dit kan een groot ding zijn, want een droom dagboek kunt u opschrijven al je dromen, zelfs degenen die lijken te zijn bereik op dit moment.

De droom tijdschrift kan zo simpel zijn als een stuk karton dat een gat gesneden in het heeft, zodat u uw dromen over kan schrijven. U kunt deze tijdschriften kopen voor jezelf, of je kunt andere mensen die dezelfde dromen te delen met u te vinden. Het kan een geweldige manier om jezelf eraan te herinneren dat je droomt zijn.

Reist u kan een droom zijn. Gewoon uit een vliegtuig en vliegen door de wolken, op een trein of per boot. Wanneer u op uw bestemming aankomt, kunt u meteen merkt dat je na te denken over de droom. Er zijn vele manieren om te reizen.

Misschien zult u denken over je volgende reis, misschien uw droom van het gaan naar een bepaalde plaats of om iets bijzonders te doen. Misschien heb je reizen alleen maar om dingen te zien. Zodra youare op uw volgende vakantie, zal het waarschijnlijk zijn laatste. We hebben allemaal reizen van tijd tot tijd, of naar andere landen. De droom houdt je op reis, voor altijd.

Hoe ga je het allemaal te houden georganiseerd en te doen lijst op hetzelfde moment? Een tijdschrift is gewoon het ding om het allemaal bij elkaar te houden. Een boek of misschien een kleine notebook is de perfecte grootte om uw dromen te houden.

Reizend door de tijd kan heel leuk zijn, zolang je niet verdwaalt in uw herinneringen. De wereld waarin je leeft verandert en je voortdurend veranderen van je geheugen. Probeer op te schrijven het heden en verleden als een hele plaatje. Elk object is alleen bedoeld om een ‚Äč‚Äčillusie te zijn, en vergeet niet dat wanneer je in je dromen te gaan.

Het verleden is alleen met u, zolang je leeft in het heden. Probeer te onthouden dat als het heden. Als er een verschil is tussen de twee, dan moet eraan worden herinnerd alleen zolang het duurt. Zodra u uw lichaam te verlaten, moet u in uw dromen te leven.

Vergeet niet dat het grootste deel van je leven is de droom die je hebt geleefd. Zolang je die droom kan herinneren, zul je nooit meer zonder. Er zijn geen spijt als je de beslissing om te reizen terug te doen in uw dromen. Herinnering aan het verleden zal u alleen beperken in de toekomst. Gebruik je dromen om u te helpen de beslissingen die je moet maken in het heden te maken, maar vergeet niet dat je een stem en je kunt de wereld veranderen.

Vergeet niet dat terwijl je in het heden, moet je geen dingen voor lief nemen. Soms in het verleden kon u een snelkoppeling hebt genomen en het zou goedkoper in het einde zijn geweest. Als je niet druk, moet je proberen om je dromen te herinneren. Misschien bent u nog steeds vast op het stuk papier of de spiegel die je mooie dromen heeft, of misschien bent u een klein kind dat dromen.

Visualisatie is een geweldige manier om je dromen te herinneren. U kunt zich voorstellen wat de droom over gaat, maar ook waar het neemt je. Als je ervaart de droom, zou het belangrijker dan je bent. Zoals je ziet de droom door middel van, bedenk dan dat het niet buiten je, het is u.